Heeft u een aanbiedings flyer ? klik dan hier

18-12-2011 19-46-29

Nieuwe functies in Serif WebPlus X5

 

Fotolab picture_edit
Een apart fotobewerkingsprogramma is overbodig dankzij het krachtige Fotolab. Dit biedt u meer dan 70 aanpasbare creatieve en artistieke effecten en tools: penceel,
waterverf, olieverf, helderheid, contrast en nog veel meer. U kunt effecten ook toepassen op delen van een afbeelding. Ook knippen, uitsnijden, verkleinen, rode ogen
corrigeren en retoucheren heeft u binnen handbereik. De gebruikte filters en bewerkingen kunt u bewaren om ze later op andere afbeeldingen toe te passen.


Online boekingen date_add
Voeg een boekingsysteem toe aan uw website. Zo kunnen uw bezoekers online boeken voor kamers, tafels, evenementen, restaurants, meetings,…. Een eenvoudig kalendergebaseerd boekingsysteem flexibel genoeg (geen e-commerce functie) om via email een boeking te bevestigen en een akkoord te sturen. U kunt zo de beschikbaarheid automatisch aanpassen. Als er vb. 12 kamers beschikbaar zijn op een bepaalde dag en er wordt een kamer gereserveerd, dan wordt het aantal beschikbare kamers met één verminderd.

Knipselstudio cut_red
Selecteer en verwijder eenvoudig elke achtergrond van een afbeelding met de knipselstudio. Dit is een zeer handige tool als u een online winkel aanmaakt U publiceert gemakkelijk foto's van uw goederen voor verkoop online.

Verbeterde e-commercefuncties money
De nieuwe PayPal-functie wordt ondersteund: tot 10 aanpasbare bestelopties zijn mogelijk (bijvoorbeeld kleur, grootte,…). Ook de gebruikersinterface is aangepast zodat het nu nog eenvoudiger is om e-commerceopties in te stellen.

Snel aan de slag werkbalk application_go
De Quickbuilder werkbalk zorgt ervoor dat de meest gebruikte web-onderdelen direct beschikbaar zijn.

Snel publiceren world_go
Werk uw website on the fly bij. Via slechts één muisklik wordt een pagina geüpdate.

Pro Fotogalerijen photos
Uw foto's komen nu nog beter tot hun recht op uw website dankzij de nieuwe high-quality fotogalerijen. Toon vanaf nu veel meer foto's en verhoog de interactiviteit. Maak verschillende albums aan en leg dynamische links naar externe RSS-feeds als bron voor uw fotogalerijen.

Content Management Systeem user_edit
Maak aanpassingen aan uw webpagina's vanaf elke PC met een internetverbinding zonder dat u Studio Webdesign 5 Pro gebruikt. Net zoals bij een blog, maar met meer mogelijkheden inclusief tekst, afbeeldingen en links. Zo kunt u onderdelen van een website aan andere gebruikers of content providers overhandigen om uw site te updaten zonder dat de volledige site opnieuw moet gepubliceerd worden.

Kleurenschema ontwerper color_wheel
Maak unieke kleurschema's voor uw website zodat alle webpagina's conform met elkaar zijn.

Website exporteren naar PDF page_white_acrobat
Exporteer uw gemaakte site naar een PDF-bestand zodat anderen uw site kunnen nakijken zonder dat u uw site online zet.

Flash-navigatiebalken application_flash
Navigeer in stijl door uw website dankzij de nieuwe navigatiebalken. Ze kunnen verwijzen naar RSS- en XML-feeds. Zo kunt u ze gebruiken in forums, blogs en elke dynamisch aanpasbare inhoud.

Web publiceren vernieuwd icon_get_world
De publicatiefunctie is aangepast en ondersteunt nu ook SFTP (Secure File Transfer Protocol). Dit biedt u meer privacy en een veiligere manier van publiceren en onderhouden.

Google gadgets google
Voeg met behulp van enkele muiskliks hippe Google gadgets aan uw website toe: Google Maps, Google Adsense en Google Analytics. Als u voor deze gadgets heeft ingetekend bij Google kunt u deze aan uw website toevoegen.

 

Webhosting.

Voor de Serif WebPlus X5 en Studio Webdesign gebruikers hebben wij een speciale hosting aanbieding. Meer hier over leest u onder Aanbieding hosting.

Kijk ook eens op het forum voor Serif WebPlus X5 en Studio Webdesign gebruikers
www.studiowebdesign-forum.nlWilt u weten wat de mogelijkheden zijn? neem dan contact
met ons op, of vul ons informatie aanvraag formulier in.

MTrack Statestieken

mtrack-banner_160x60

Een webwinkel is nooit af.
Al is uw web winkel nog zo mooi en
drukbezocht, altijd zult u zich
afvragen: hoe kan ik op mijn website
meer bezoekers.
Nu is het ook mogelijk voor MWW gebruikers de statistieken van
Mtrack te gebruiken.
Ook hier krijgt u 10% korting als u de Mtrack teller via ons neemt:
Lees meer over Mtrack statistieken.

Wij zijn SIDN registrar

sidn_logoUw .nl domeinnaam word dus
rechtstreeks geregistreerd